13 de desembre de 2013

Tornem a ser-hi...

Després d'un llarg període d'inactivitat, el blog de l'AMPA torna de la seva letargia i ho fa recordant com va acabar l'any passat.

A la festa de final de curs 2012/2013 de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional del Grau Mitjà de Sabadell, allà pel juny d'aquest any que estem a punt de tancar, l'AMPA va col·laborar activament.
La festa va comptar, com ja és habitual, amb nombroses actuacions de les formacions dels centres, amb activitats per als més petits i també vam tornar a tenir el ja tradicional concurs de pastissos de temàtica musical gràcies al qual vam poder gaudir d'una simfonia de sabors, textures i colors que van fer les delícies de petits i grans.

Hem volgut destacar el concurs de pastissos 2013 perquè s'està consolidant com un dels grans reptes de creativitat culinària vinculat als nostres centres, tal i com demostren les imatges que amablement ens ha cedit l'Elisenda Nogué.
I ara que hem tornat, no desconnecteu, que ben aviat tornarem a explicar-vos moltes més coses interessants...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu la vostra. Ens interessa molt la vostra opinió.
Això si, sigueu respectuosos.
Qualsevol comentari sortit de to serà eliminat.
I, si és possible, digueu-nos qui sou.
Moltes gràcies