14 de desembre de 2013

L'AMPA amb La Marató de TV3

Com segurament ja sabeu, demà diumenge 15 de desembre té lloc La Marató de TV3, i un cop més, l'AMPA i la Direcció de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell, hem unit esforços per dedicar-hi els concerts de Nadal que tindran lloc la setmana vinent i, així, posar el nostre granet de sorra en la lluita contra les malalties neurodegeneratives.

Això vol dir que els dies dels concerts de les formacions de l'Escola Municipal de Música i del Conservatori Professional de Grau Mitjà, trobareu una urna a l'entrada de l'autori de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 perquè qui vulgui pugui fer la seva aportació solidària.

No obstant, hi ha més maneres de col·laborar amb La Marató: durant el dia de demà, trucant al telèfon 905 11 50 50 i fins al 31/03/2014 a través de les oficines i caixers de l'entitat bancària que col·labora amb la Fundació La Marató o mitjançant Internet sense necessitat de desplaçaments ni impediments horaris.

Animeu-vos i col·laboreu per poc que pugueu perquè entre tots farem bo l'eslogan de La Marató d'enguany: la solidaritat no degenera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu la vostra. Ens interessa molt la vostra opinió.
Això si, sigueu respectuosos.
Qualsevol comentari sortit de to serà eliminat.
I, si és possible, digueu-nos qui sou.
Moltes gràcies