1 de març de 2013

Activitats recomenades per al març

S'ha acabat el febrer i el març es presenta ple d'activitats interessants i suggerents. Des de l'AMPA de l'EMMCP us volem suggerir algunes que tindran lloc durant els primers dies d'aquest primaverenc mes i que us destaquem tot seguit.

El dissabte 02/03/2013 a les 18:30 hores, la companyia The Tale Teller presenta l'espectacle "Lazy Jack", un espectacle interactiu en anglès amb jocs i participació del públic adreçat a famílies amb nens de 6 a 10 anys, a l'Auditori 1 de l'Espai Cultura d'Unnim (carrer d'en Font, 25). Aquí trobareu tota la informació.

El diumenge 03/03/2013 a les 19:30 hores, Martí Romero, luthier, protagonitza una xerrada-tertúlia a l'espai Àgora Sabadell (Centre Cívic de Sant Oleguer) com a cloenda de l'exposició que es pot veure fins a aquest diumenge dins la programació "tastets d'art" d'aquest espai cultural.

El dijous 07/03/2013 a les 19:30 hores, Joan Antoni Melé, sotsdirector de Triodos Bank, oferirà una conferència sobre "L'educació en valors davant els nous reptes socials" a l'Auditori Pere Quart (carrer de Lacy, 11). Aquesta xerrada està coorganitzada per les AMPA dels IES Escola Industrial i Pau Vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu la vostra. Ens interessa molt la vostra opinió.
Això si, sigueu respectuosos.
Qualsevol comentari sortit de to serà eliminat.
I, si és possible, digueu-nos qui sou.
Moltes gràcies