28 de desembre de 2012

Temes del desembre: La Marató de TV3 i la lluita contra l'augment de taxesL'AMPA i la Direcció de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell van decidir unir esforços i dedicar els concerts del proppassat divendres 21 de desembre a la Marató de TV3, organitzant la instal·lació d'una urna a l'entrada de l'auditori de l'Espai Cultura d'Unnim on van tenir lloc els concerts de Nadal de les formacions del Conservatori de Grau Professional i de l'Orquestra Simfònica perquè qui vulgués pugués fer la seva aportació solidària.

Pel que fa a l'edició d'enguany, la recaptació de la Marató es destina a la recerca en la lluita contra el càncer, l'actual causa principal de mort de persones entre 35 i 70 anys. A la guardiola del Concert de Nadal es van recollir 190,60 €, i com que tota pedra fa paret, la nostra modesta contribució suma per fer d'aquesta edició, la del rècord de recaptació (més de 10 milions d'euros).

El "dia gran" de La Marató va ser diumenge 16, però si no vau tenir ocasió de col·laborar-hi i voleu posar el vostre granet de sorra, encara hi sou a temps. Fins el 31 de març es poden fer aportacions a través de l'entitat bancària que col·labora amb la Fundació La Marató o, més còmodament encara, per Internet.

- - -

En altre ordre de coses, volem aprofitar aquest apunt per informar-vos que continuem insistim l'Ajuntament en la necessitat de buscar solucions que facin viables i sostenibles els estudis musicals a la nostra ciutat i que es busquin alternatives de finançament que serveixin per alleugerir el pes econòmic que s'ha traslladat a les famílies. 


En la línia de treball que ens vam marcar arran del desmesurat augment de les tarifes de l'Escola de Música i del Conservatori que se'ns va anunciar a la primavera passada, i vist que les converses amb l'Ajuntament no avancen com ens agradaria, hem adreçat al regidor d'Educació de l'Ajuntament de Sabadell, Ramon Burgués, una carta (presentada al Registre de l'Ajuntament de Sabadell) on plantegem un seguit de qüestions de les quals voldrien tenir resposta així com un grapat de propostes que considerem que podrien ajudar a tirar endavant la nostra centenària institució.

Així les coses, estem a l'espera de resposta al nostre escrit i també a l'espera de concretar la data per a la propera reunió de la Comissió de Seguiment de l'increment de tarifes que, confiem, tindrà lloc durant el mes de gener. Mentre esperem, alguns mitjans de comunicació han començat a tornar a mostrar interès pel tema i algun d'ells ja se n'ha fet ressò.

Us continuarem informant de tot.

Que tingueu totes i tots un meravellós 2013!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu la vostra. Ens interessa molt la vostra opinió.
Això si, sigueu respectuosos.
Qualsevol comentari sortit de to serà eliminat.
I, si és possible, digueu-nos qui sou.
Moltes gràcies