15 de maig de 2012

Darreres noticies sobre les pujades de quotes.

Ens movem...?  Ens movem!!!!

Benvolgudes i benvolguts,
Després de les dues reunions amb la Regidoria i de l'Assemblea Extraordinària de divendres 11, les Mares i Pares de l'EMMICP, ens hem posat en moviment per lluitar en contra d'aquesta pujada de quotes absolutament abusiva.

S'ha creat una comissió anti-pujada de quotes per treballar, colze amb colze, amb els responsables de l'Ajuntament per tal de trobar solucions alternatives.

Estem obrint canals de comunicació amb AMPAs d'altres municipis i escoles, i altres associacions relacionades amb la musica, per tal de fer pinya, suma esforços i tenir més força per defensar la música del nostre País.
Així mateix el nostre Facebook comença a omplir-se d'amics, enllaços, suports i propostes que, en la mida del possible anirem reflectint també aquí.

Ara, més que mai, els nostres fills ens necessiten. No podem acotar el cap i acceptar una altre greuge comparatiu.
___________________________________________________


Propostes, enllaços, noticies que ens heu fet arribar:L'Associació Catalana d'Escoles de música (ACEM) ha redactat un manifest en contra les retallades pressupostàries que el departament d' Ensenyament de la Generalitat de Catalunya vol aplicar a les escoles de música del nostre país.

L'Associació Catalana d'Escoles de música (ACEM) ha redactat un manifest en contra les retallades pressupostàries que el departament d' Ensenyament de la Generalitat de Catalunya vol aplicar a les escoles de música del nostre país.
Aquest fet ha mobilitzat la totalitat d'escoles de música i ajuntaments de tot el país per tal d'aturar aquest despropòsit.
Aquí el podeu llegir i adherir-vos-hi, a títol personal, com a claustre d'escola o consell escolar o com a entitat o organització.

Annex: Manifest ACEM (pdf 16.69KB)

___________________________________________________

El País Catalunya:

“Papá, quiero ser compositor”

Los recortes de la Generalitat ponen al límite las escuelas de música

La noticia sencera a:

___________________________________________________

Regió 7
Escoles de música de Manresa

Anar al Conservatori costarà d´un 3% a un 9% mésL´Ajuntament presenta els increments de les taxes que hauran de pagar les famílies de cara al curs 2012-2013.

Tota la informació seguint aquest enllaç:

_________________________________________________
Ara.

Neix l'Acadèmia de la Música

Una vintena de músics han impulsat la creació de l'Acadèmia Catalana de la Música. Demà l'expliquen al Parlament i la presentaran al Mercat de Música Viva de Vic. El 2013 ja podria funcionar.


La Subcomissió d'Acció de l'AMPA s'ha posat en contacte amb un dels responsables, en Gerad Quintana, que s'ha mostrat molt interessat en el problema i ens ha facilitat el seu e-mail i el de la Unió de Músics perquè els mantinguem informats per tal de fer-se'n ressó i sumar-se a les mobilitzacions.
_________________________________________________

Radio Sabadell

Sabadell s’acull a un crèdit de l’Estat per pagar un deute de gairebé 23 milions d’euros amb els seus proveïdors.

L’Ajuntament ha convocat un ple extraordinari demà al matí on s’haurà d’aprovar el préstec. Es tracta del pas següent després que el Ministeri d’Hisenda hagi donat el seu vistiplau a un pla del consistori per estalviar cinc milions d’euros anuals fins el 2022


_________________________________________________

Ja ho veieu. Hem començat a moure'ns.
Ara sols car no aturar-nos ni deixar-nos aturar!

Ens mantenim en contacte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu la vostra. Ens interessa molt la vostra opinió.
Això si, sigueu respectuosos.
Qualsevol comentari sortit de to serà eliminat.
I, si és possible, digueu-nos qui sou.
Moltes gràcies