17 de juny de 2010

Més noticies sobre la Ciutat de la Música

Benvolgudes i benvolguts,
Ens ha arribat aquesta noticia (aquí l'enllaç a la pàgina)


Des de la Junta de l'AMPA tornem a repetir allò que estem dient des del primer dia: No estem en contra de la Ciutat de la Música.
Poder tenir un Teatre-Auditori on representar Opera en condicions. On l'OSV pugui tenir la seva seu.
Una sala amb les característiques tècniques i acústiques amb els nivells d'excel.lencia necessàries per fruir de la música (simfònica o no) en condicions...
Sabadell, segurament s'ho mereix. Com les pistes d'atletisme cobertes. Com la Fira. Com d'altres equipaments.

Des de l'Ajuntament sempre se'ns ha dit que ha de ser el Conservatori qui ha de nodrir i omplir la Ciutat de la Música i s'ha presentat com l'única solució viable per a la situació actual de les instal.lacions de la nostra Escola de Música i Conservatori.

Què passarà ara que la solució s'atura?

De tota manera és important  que ens prenguem la noticia tal i com està escrita: Un partit polític critica a un altre per una obra que no es duu a terme i que queda aplaçada "sine die".
Però enlloc es veu una queixa, una protesta perquè un dels equipaments afectats per aquesta obra gegantina i aturada, és l'Escola Municipal de Música i Conservatori de Grau Mig (o d'Estudis Professionals) de Sabadell. És a dir, som "invisibles" per als nostres representants municipals.

S'apropen eleccions. I, en temps de guerra, tot forat és trinxera. O, no traiem mèrits, les accions dels estudiants comencen a fer fruit.

Potser, amb les diners que s'han gastat (no direm tampoc malbaratat) la ciutat, els nostres fills, tindrien, ja, unes instal.lacions en condicions. Úniques. Modernes. Amb espais per l'ensenyament i l'estudi.

Tal vegada com han aconseguit tenir a Manresa, Terrassa, Vic....

Ens mantenim en contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digueu la vostra. Ens interessa molt la vostra opinió.
Això si, sigueu respectuosos.
Qualsevol comentari sortit de to serà eliminat.
I, si és possible, digueu-nos qui sou.
Moltes gràcies