4 de març del 2010

Reunió amb la regidoria

La regidoria d'Educació, i el seu titular, Sr. Ramon Brugués, convoca a la Junta de l'AMPA i a tots els pares que estiguin interessats, a una reunió informativa el proper

Dimarts 16 de març
a les 19:30
al Casal Pere Quart


No coneixem del cert que ens vol explicar, però segurament és alguna cosa respecte a la situació del tercer edifici del Conservatori, al carrer Jardí.

Com podeu comprovar, la vostra assistència a la Assemblea extraordinària, i el vostre suport, sembla que comença a donar algun fruit.
Si més no, hi ha més moviment que temps enrera.

Us animem a assistir i fer-nos costat. De fet, a fer costat i pinya al voltant dels més importants: els nostres fills i la seva educació.

Si teniu cap pregunta o dubte o voleu confirmar la vostra assistència, ho podeu fer aquí, deixant un comentari, o bé al mail de l'AMPA.

1 comentari:

  1. Sento molt no poder venir a la reunió que ens ha convocat el regidor per explicar-nos les novetats sobre les solucions que des de l'Ajuntament s'estan "pensant".Demà a la mateixa hora uns alumnes fan un concert al museu d'història.
    Feu arribar al regidor que hi ha pares que voldrien estar a aquesta reunió informativa, ja que estem molt interessat pel tema, però el primer és el primer.
    Moltes gràcies i felicitats a la junta per aquest blog tant "Xulo" que heu fet i que ens permet estar ben informats.

    Isabel Montesinos

    ResponElimina

Digueu la vostra. Ens interessa molt la vostra opinió.
Això si, sigueu respectuosos.
Qualsevol comentari sortit de to serà eliminat.
I, si és possible, digueu-nos qui sou.
Moltes gràcies