14 de desembre del 2013

L'AMPA amb La Marató de TV3

Com segurament ja sabeu, demà diumenge 15 de desembre té lloc La Marató de TV3, i un cop més, l'AMPA i la Direcció de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell, hem unit esforços per dedicar-hi els concerts de Nadal que tindran lloc la setmana vinent i, així, posar el nostre granet de sorra en la lluita contra les malalties neurodegeneratives.

Això vol dir que els dies dels concerts de les formacions de l'Escola Municipal de Música i del Conservatori Professional de Grau Mitjà, trobareu una urna a l'entrada de l'autori de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 perquè qui vulgui pugui fer la seva aportació solidària.

No obstant, hi ha més maneres de col·laborar amb La Marató: durant el dia de demà, trucant al telèfon 905 11 50 50 i fins al 31/03/2014 a través de les oficines i caixers de l'entitat bancària que col·labora amb la Fundació La Marató o mitjançant Internet sense necessitat de desplaçaments ni impediments horaris.

Animeu-vos i col·laboreu per poc que pugueu perquè entre tots farem bo l'eslogan de La Marató d'enguany: la solidaritat no degenera!

13 de desembre del 2013

Tornem a ser-hi...

Després d'un llarg període d'inactivitat, el blog de l'AMPA torna de la seva letargia i ho fa recordant com va acabar l'any passat.

A la festa de final de curs 2012/2013 de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional del Grau Mitjà de Sabadell, allà pel juny d'aquest any que estem a punt de tancar, l'AMPA va col·laborar activament.
La festa va comptar, com ja és habitual, amb nombroses actuacions de les formacions dels centres, amb activitats per als més petits i també vam tornar a tenir el ja tradicional concurs de pastissos de temàtica musical gràcies al qual vam poder gaudir d'una simfonia de sabors, textures i colors que van fer les delícies de petits i grans.

Hem volgut destacar el concurs de pastissos 2013 perquè s'està consolidant com un dels grans reptes de creativitat culinària vinculat als nostres centres, tal i com demostren les imatges que amablement ens ha cedit l'Elisenda Nogué.
I ara que hem tornat, no desconnecteu, que ben aviat tornarem a explicar-vos moltes més coses interessants...